Nonna’s op Vossemeren Lommel

Nonna’s op Vossemeren Lommel

Nonna's op Vossemeren Lommel cannelloni
Vandaag is ook Britt op de Vossemeren aangekomen. Nu kan de vakantie echt beginnen! Vandaag zijn we qua eten op het park gebleven. We hadden ’s middags al een plekje gereserveerd bij het Italiaanse restaurant op het park “Nonna’s”. We werden vrolijk ontvangen door ‘Nonna’ zelf in het Italiaans me casa es su casa is het enige wat ik eigenlijk heb verstaan van al dat Italiaans. Maar wat hebben we gekozen?

Ik koos voor de cannelloni. Dit waren deegrolletjes gevuld met spinazie en ricotta met tomatensaus en gegratineerd met mozzarella. Lekker, eens wat anders dan lasagne, want zoals Britt zei tijdens het eten. De lasagne thuis is toch het lekkerst, daarom neem ik het niet.

Nonna's op Vossemeren Lommel pizza pepperoni
Michel nam de pizza pepperoni, een pizza met pepperoni-worst, rode ui, tomatensaus en mozzarella.

Nonna's op Vossemeren Lommel pizza di capra gitta
Britt koos de pizza di capra gitta, een pizza met geitenkaas, tomaatjes, honing, pijnboompitten, tomatensaus, mozzarella en rucola.

Nonna's op Vossemeren Lommel tiramisu
Een toetje hoort er wel bij. Michel en ik kozen beide voor een tiramisu.

Nonna's op Vossemeren Lommel panna cotta met aardbeien
Britt koos de panna cotta met aardbeien.

Het Italiaanse restaurant op de Vossemeren was grappig ingericht. Een beetje huiselijk. Er liep dus een nonna rond, die onder andere soepstengels en de menu’s aan tafel bracht en er werd zelfs gezongen. Entertainment in het restaurant dus. In ieder geval was het lekker!

Nonna’s op Vossemeren Lommel
Elzen 145
3920 Lommel (België)

0
(220 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top