Tuincafé – Lommel

Tuincafé – Lommel

Tuincafé - Lommel
Vandaag zijn we naar ons vakantiehuisje voor een week in Lommel gegaan. We hadden een huisje op Centerparcs Vossemeren. Wat oudere, gedateerde huisjes in een bosrijke omgeving en aan het water. Al moest je voor het water wel goed tussen de bomen kijken. Na het uitpakken en een klein beetje het park verkennen zijn we richting Lommel vertrokken om ergens een hapje te eten. Al snel kwamen we uit bij Het Tuincafé in Lommel centrum.

Op de kaart stond tuingras, een variant op steppegras. Dat wilde ik graag eens proberen. Steppegras is heel dun gesneden frietjes. Beide kozen we voor de steak tuingras. Dit is een biefstuk onder een berg heel dun gesneden frietjes. Leuk en lekker om dit eens geproefd te hebben.

Tuincafé
Dorp 7
3920 Lommel (België)

0
(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top