My Asia Wageningen

My Asia Wageningen

My Asia Wageningen gehaktkoekjes met pittige saus
Britt had hier ooit al eens gegeten en had ons verteld dat My Asia een goed Thais restaurant was. Dat wilden Michel en ik dan ook eens proberen. Het bleek inderdaad een goede keuze te zijn, wat hebben we er lekker gegeten. We hebben gekozen voor een menu. Zo krijg je ook dingen die je anders niet zo snel kiest als gerecht.

We begonnen met Thais rundergehakt met een pittig sausje en een salade. Het Thais rundergehakt leek een beetje op viskoekjes maar dan zonder vis en met vlees. Het was maar goed dat de bediening had gewaarschuwd dat het sausje best wel heel pittig was.

My Asia Wageningen kip, cashewnoten, krokante zoete aardappelen zoetzure saus, varkenshaas zwarte bonensaus
Het hoofdgerecht bestond uit kip met cashewnoten in zoetzure saus in een netje van krokante zoete aardappel. Deze staat links op de foto. Rechts op de foto het andere hoofdgerecht. Dit is varkenshaas met zwarte bonensaus en een speciale donkere tomaat die van binnenuit zijn kleur krijgt (vertelde de bediening).

My Asia Wageningen gemengde groenten met oestersaus
Bij de hoofdgerechten kreeg je ook een bijgerecht. Dit was het bordje met groenten in oestersaus met knoflook.

My Asia Wageningen flensje met ijs en vers fruit
Het dessert bestond uit een flensje met vanille-ijs, slagroom en vers fruit.

Wat was dit lekker! Porties voor ons precies genoeg, de smaken waren heerlijk! Aanrader!

My Asia
Hoogstraat 9
6701 BJ Wageningen

0
(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top