Juffrouw Jacoba Amersfoort

Juffrouw Jacoba Amersfoort

Juffrouw Jacoba Amersfoort crêpe salidou appel
Vandaag zijn we naar Amersfoort geweest. Eigenlijk best wel dichtbij, maar zo vaak komen we er niet, terwijl het eigenlijk wel een leuk stadje is met die oude gebouwen en leuke winkels. Weer eens wat anders dan Veenendaal. In Amersfoort zijn er genoeg leuke lunchtentjes. Zo zijn wij aanbeland bij Crêperie Juffrouw Jacoba in een historisch pandje hartje Amersfoort.

Bij een crêperie eet je natuurlijk crêpes. Je kon ook kiezen voor wentelteefjes en gewone pannenkoeken. Ik koos voor de crêpe salidou appel. Dit is een flinterdun flensje met appel en salidou. Salidou is Bretonse karamelsaus met zeezout. Echt lekker, die salidou.

Juffrouw Jacoba Amersfoort crêpe banaan chocoladesaus
Michel nam een crêpe met banaan en chocoladesaus. Ook die was echt lekker. Erbij hadden we nog gezonde sapjes. Ik een detox van appel, wortel en gember en Michel de energy met sinaasappel, ananas en gember.

Leuk adresje, en crêpes zijn echt weer eens wat anders dan de Hollandse pannenkoek.

Juffrouw Jacoba
Krankeledenstraat 6
3811 BN Amersfoort

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top