Broccoli Zoetzuur met Rijst

Broccoli Zoetzuur met Rijst

Broccoli Zoetzuur met Rijst
Ingrediƫnten: 1 flinke broccoli, rijst, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 200 ml water, 1 zakje Maggi Broccoli zoetzuur schotel,

Aantal personen: 3

Snijd 1 broccoli in roosjes. Kook de broccoli beetgaar. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak een paar minuten mee. Doe er daarna 200 ml water en 1 zakje Maggi Broccoli zoetzuur schotel bij. Breng al roerende aan de kook. Doe de gekookte broccoli erbij. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top