Broccoli Zoetzuur met Rijst

Broccoli Zoetzuur met Rijst

Broccoli Zoetzuur met Rijst
Ingrediƫnten: 1 flinke broccoli, rijst, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 200 ml water, 1 zakje Maggi Broccoli zoetzuur schotel,

Aantal personen: 3

Snijd 1 broccoli in roosjes. Kook de broccoli beetgaar. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak een paar minuten mee. Doe er daarna 200 ml water en 1 zakje Maggi Broccoli zoetzuur schotel bij. Breng al roerende aan de kook. Doe de gekookte broccoli erbij. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top