Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees
Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, kruidnagelpoeder, 1 theelepel sambal 600 gram rundvlees, 1/2 zakje rundvleeskruiden, bloem, 250 gram champignons, water,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, kruidnagelpoeder en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Snijd 600 gram rundvlees in blokjes. Wrijf in met 1/2 zakje rundvleeskruiden en bloem. Voeg het rundvlees toe aan de ui. Bak tot het rundvlees bruin is. Voeg 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak kort mee.

Voeg vervolgens water toe, zodat alles onderstaat. Breng aan de kook. Zet de pan op laag vuur met de deksel op de pan. Laat het 1 1/2 uur zachtjes pruttelen. Haal daarna de deksel van de pan en laat het geheel nog 1/2 uur op iets hoger vuur aan staan zodat het water kan indikken. Eet smakelijk1

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top