Taco’s

Taco’s

Taco's
Makkelijk, kruiden uit een pak. Eigenlijk hoorde er ook nog een saus bij, maar op de een of andere manier bleef het bij mij heel slap. Teveel water? Nee de hoeveelheid had ik juist. Had het nog verwarmd moeten worden? Misschien, maar dat stond niet op de verpakking. Zo zonder de saus was het ook prima.

Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, 1 rode paprika, 1/2 courgette, 1 blikje mais, 2 tomaten, 1 pak Knorr Natuurlijk Lekker taco’s, water, kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden courgette toe. Bak tot de paprika gaar is. Voeg vervolgens 1 blikje mais (uitgelekt) en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Roer even door. Voeg vervolgens de kruidenmix uit het pak toe met 240 ml water. Roer door en warm het geheel 10 minuten mee. Doe vervolgens de tacoschelpen in de Airfryer. Doe er wel een vuurverdeler (zeef) op het mandje want anders vliegen de tacoschelpen rond in de Airfryer. Vul de tacoschelpen met de saus en verdeel er ook plakjes kaas door. Eet smakelijk!

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top