Courgettepasta

Courgettepasta

Courgettepasta
Ken je dat? Koop je een potje pastasaus, laat je het achter op de band achter de kassa. Dat had ik vandaag. Ik had alleen geen zin om nog eens terug te gaan naar de supermarkt, daar was het veel te warm voor. Ik maakte daarom maar een saus met van alles wat ik in huis had en dat was nog prima gelukt eigenlijk.

Ingrediënten: 250 ml crème fraîche, 1 blikje tomatenpuree, een scheutje tomatenketchup, gedroogde Italiaanse kruiden, knoflookpoeder, zout, 1 pak vegetarisch gehakt, 500 gram Italiaanse groente, 1 flinke courgette,

Aantal personen: 4

Maak een saus van 250 ml crème fraîche, 1 blikje tomatenpuree, een scheutje tomatenketchup, gedroogde Italiaanse kruiden, een beetje knoflookpoeder en wat zout. Roer goed door elkaar en laat het even in de koelkast staan. Bak 1 pak vegetarische gehakt in hete boter. Voeg 500 gram Italiaanse groenten toe. Bak tot de groente zacht zijn. Voeg de saus toe. Warm het geheel goed door. Snijd een courgette met een spirelli-snijder of met een dunschiller in linten. Kook de courgette kort in kokend water. Serveer met de courgettepasta. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top