Pizza & Pasta van Casa Mia Veenendaal

Pizza & Pasta van Casa Mia Veenendaal

Pizza & Pasta van Casa Mia pasta funghi Veenendaal
Maandag geen boodschappen gedaan en beiden eigenlijk geen zin om te koken. Via Thuisbezorgd hebben we pizza en pasta laten bezorgen. Deze keer van Casa Mia. Hier hebben we nog nooit besteld, maar onze ‘vaste’ pizzeria is gesloten wegens vakantie. Daarom kozen we deze keer voor Casa Mia. Ik bestelde een pasta, Michel een pizza.

Ik had de pasta all pollo funghi gekozen. Dit is een pasta met kipfilet, ui, champignons, kaas en roomsaus. Echter was de kipfilet, ui en kaas ver te zoeken. Ik had gewoon een pasta funghi gekregen. Jammer!

Pizza & Pasta van Casa Mia pizza quattro stagioni Veenendaal
Michel had de pizza quattro stagioni. Deze pizza was enorm, het paste maar net bij in de pizzadoos. De pizza was traditioneel belegd met tomaat, kaas, kalkoenham, rundersalami, champignons en paprika.

Zowel de pasta als de pizza waren lekker. Alleen jammer dat ze niet goed de bestelling hebben gelezen. De bezorging was op tijd, snel.

Casa Mia
Dr. S. De Bruïneplein 13
3904 CX Veenendaal

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top