Rijkgevulde Lasagne van de Jumbo

Rijkgevulde Lasagne van de Jumbo

Rijkgevulde Lasagne van de Jumbo
37 Graden, in Nederland… Gelukkig was het in het gebouw van mijn werkgever heerlijk koel en werd er zelfs gezorgd voor gratis ijs. In de hal stond een ijskar, waar we twee bolletjes mochten kies. Ik had chocolade en gin-tonic ijs, erg lekker. Helaas was de bus- en treinreis ietwat warm, of eigenlijk heet. Het reed in ieder geval. Alleen zin om te koken, nee. Bij Jumbo had ik rijkgevulde lasagnes gehaald. Ongeveer 15 minuten op 180 graden in de Airfryer en klaar. Ideaal, zo’n Airfryer.

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top