Vega Spaghetti met Doperwten in Tomatensaus

Vega Spaghetti met Doperwten in Tomatensaus
Van de pizza van gisteren had ik nog wat champignons over. Verder had ik nog van alles in de keukenkastjes en in de diepvries staan. Vandaar deze vegetarische pasta.

Ingredi├źnten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 50 gram champignons, geroosterde paprika, zongedroogde tomaatjes, 200 gram diepvries doperwten, 1 blik tomaatblokjes, chilisaus, ketjap manis, Italiaanse kruiden, zout,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 50 gram in plakjes gesneden champignons, geroosterde paprika en zongedroogde tomaten toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 200 gram doperwten toe en 1 blik tomaatblokjes. Breng op smaak met chilisaus, ketjap manis, Italiaanse kruiden en zout. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.