Broodje Warm Vlees

Broodje Warm Vlees

Broodje Warm Vlees
Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 100 gram champignons, 200 gram fricandeau, 2 flinke eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, serehpoeder, knoflookpoeder, 4 bakkersbollen,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 100 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Bak ondertussen op een grill 200 gram fricandeau. Smelt voor de pindasaus op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus tot de pindakaas is gesmolten. Breng de pindasaus op smaak met serehpoeder en knoflookpoeder. Snijd de bakkersbollen open. Beleg met de gegrilde fricandeau en de ui met champignons. Doe als laatste de pindasaus er over. Eet smakelijk!

0
(520 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top