Vegetarische Balletjes in Tomatensaus

Vegetarische Balletjes in Tomatensaus

Vegetarische Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 klein blikje wortels, 2 eetlepels bloem, 1 blik tomaatblokjes, ketjap manis, zout, 1 pak vegetarische gehaktballetjes,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Snijd 1 potje wortels (uitgelekt) klein en voeg toe aan de ui. Warm even mee. Voeg vervolgens 2 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Roer goed door. Breng op smaak met ketjap manis en zout. Voeg 12 vegetarische gehaktballetjes toe. Laat het geheel 15 minuten op laag vuur gaar worden. Lekker met Vlaamse frieten. Eet smakelijk!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top