Ko­ken voor 2 Beef Te­riy­a­ki

Ko­ken voor 2 Beef Te­riy­a­ki

Ko­ken voor 2 Beef Te­riy­a­ki
Vandaag een makkelijke maaltijd. Na het werk op de terugreis nog even de Albert Heijn in gedoken. Daar zag ik de koken voor 2 maaltijden. Dat wilde ik wel eens proberen. Ik koos voor de Beef Teriyaki. Deze box bestond uit gemarineerde runderreepjes, gemengde groenten, gele noodles, teriyakisaus en een klein zakje cashewnoten. Het maken er van was simpel en snel. Runderreepjes roerbakken, groenten erbij en mee roerbakken. Vervolgens de gele noodles en de saus erbij en even goed doorwarmen. Op het bord de cashewnoten erbij en klaar. De smaak was prima, niet te overheersend of te zout en voldoende voor twee op zo’n warme zomerdag.

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top