Spaghetti met Doperwten en Saucijs in Roomsaus

Spaghetti met Doperwten en Saucijs in Roomsaus

Spaghetti met Doperwten en Saucijs in Roomsaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 2 rundersaucijzen, 100 gram champignons, 200 gram doperwten (diepvries), 100 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 rundersaucijzen. Voeg de rundersaucijzen toe. Bak het worstvlees bruin en rul. Voeg vervolgens 100 gram in plakjes gesneden champignons en 200 gram doperwten toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml kookroom toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top