Phoenix Express Veenendaal

Phoenix Express Veenendaal

Phoenix Express Veenendaal
Vandaag hebben we besteld bij de nieuwe fastfood Chinees in Veenendaal: Phoenix Express. Beide kozen we een ander gerecht wat we daarna uiteraard hebben gedeeld. We bestelden via Thuisbezorgd. Het werd snel geleverd en was goed verpakt.

Ik had gekozen voor het kipgerecht met Chinese bami en Phoenixsaus. De Phoenixsaus was een gok, want er stond niet echt bij wat voor een saus dit was. Op de wikkel van de verpakking stond dit wel, dus dat is handig voor de volgende keer. Michel koos het ossenhaasgerecht met Chinese nasi en Sichuan gong bao saus. Die saus bleek de pittigste van de drie te zijn.

Het eten was prima, hoeveelheid goed. Prima Thuisbezorgd-adresje.

Phoenix Express
J.G. Sandbrinkstraat 7
3901 EW Veenendaal

0
(191 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top