Toko Mitra Utrecht

Toko Mitra Utrecht

Toko Mitra Utrecht rames
Vandaag na een yogasessie in de Botanische Tuinen ben ik eerder naar huis gegaan. Om lang wachten op een leeg station te voorkomen had ik het plan om via Utrecht Centraal te reizen. Terwijl ik in de bus zat, zag ik dat ik de trein nipt of niet kon halen. Ik ben eerder uitgestapt en heb Indonesisch gehaald bij Toko Mitra.

Dat was een goed idee, want het was lekker. Weer anders dan andere toko’s, pittig, maar ook weer niet te pittig. Ik had gekozen voor een nasi goreng rames en bami goreng rames. Beide rames was met rendang, een halve ei belado, sambal goreng tahu, sambal goreng boontjes, sayur lodeh en 2 droge gerechten. De twee droge gerechten waren respectievelijk seroendeng en kentang goreng. Toko Mitra is een aanrader.

Toko Mitra
Lange Viestraat 2
3511 BK Utrecht

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top