China Garden Vledder

China Garden Vledder

China Garden Vledder
Vandaag zijn we naar Friesland geweest. We hebben er ook gegeten. Omdat Jan en Mieneke zo veel over hadden van de Chinees van de dag ervoor aten we dat dus. Het was een afhaalmenu. Op tafel: babi pangang, Indische babi ketjap en foe yong hai. Erbij had Mieneke nog wat witte rijst gekookt.

Normaal gesproken gaan Jan en Mieneke naar Kota Radja in Wolvega, maar dit was gesloten vanwege vakantie. Er was gisteren daarom gekozen voor China Garden in Vledder. Weer andere smaken dus, maar wel lekker.

China Garden
Dorpsstraat 17
8381 AM Vledder

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top