Vegetarische Biefstukc

Vegetarische Biefstukc

Vegetarische Biefstukc
Vegetarisch vlees eten we wel vaker. Ik zag de vegetarische biefstukc van Vivera voorbij komen op de sociale media en wilde dat wel proberen. Bij Hoogvliet heb ik de vegetarische biefstukc gekocht en vandaag op het bord. Alleen…

Zowel Michel als ik vonden het echt niet lekker. Het zag er uit als biefstuk, had de structuur van een Duitse biefstuk, alleen de smaak. Allebei vonden we er een vreemde smaak aan zitten en nee het was niet over datum of iets. Kortom deze staat niet meer bij ons op het menu, maar misschien wel bij jou? Smaken verschillen nu eenmaal.

(Andere Vivera producten vinden we overigens wel lekker)

(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top