High Tea bij Vendel Veenendaal

High Tea bij Vendel Veenendaal

High Tea bij Vendel Veenendaal
Britt heeft een weekje vrij en ik ben vandaag een dagje vrij. Tijd om wat leuks, lekkers en gezelligs te doen. Het werd een high tea bij Vendel. We kregen een plekje op het terras. Heerlijk met dit weer! Wat kregen we?

We begonnen met het zoete gedeelte. Op het bovenste plateau lolly’s van aardbei gedipt in witte chocolade en petit four taartjes. Op het middelste plateau cheesecake en brownie en op het onderste plateau een luxe bonbon en profiteroles.

High Tea bij Vendel Veenendaal dagsoepje bloemkoolsoep
Na het zoete gedeelte kwam een dagsoepje. Dit was vandaag een bloemkoolcrèmesoep. Dit is een soep wat ik niet zo snel zou kiezen van de kaart maar het was wel verrassend lekker.

High Tea bij Vendel Veenendaal hartig high tea
Als laatste kwam het hartige gedeelte. Dit waren drie minibroodjes. Op het bovenste plateau een broodje zalm. Op het middelste plateau een broodje brie en op het onderste plateau een broodje rundercarpaccio. Het bordje voor de etagère is een vegetarische mini quiche.

Allebei hebben we genoten. De hoeveelheid was prima, de snelheid van de bediening goed en het terras was gewoon lekker. Hier komt overigens het zoete gedeelte eerst en pas daarna het hartige gedeelte. Vaak zie je het andersom, maar dit is eigenlijk beter. Kortom een aanrader!

Restaurant Vendel
Vendelseweg 69
3905 LC Veenendaal

0
(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top