Indiase Tandoori

Indiase Tandoori

Indiase Tandoori Albert Heijn
Geen inspiratie vandaag, dan maar een maaltijdpakket. Ik koos deze keer voor de Indiase Tandoori van Albert Heijn. Deze hebben we nog nooit gehad. Ik had al wel eens Indiase tandoori van Jumbo, maar die is dus echt weer anders qua samenstelling.

IngrediĆ«nten: rijst, 2 kipfilets, 1 Albert Heijn verspakket Indiase Tandoori (2 sjalotjes, 50 gram sperziebonen, 1 aubergine, 2 rode paprika’s, 1 tomaat, 1 zakje tandooripaste), 150 ml water, 50 magere yoghurt,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets tot de kipfilet bruin is. Voeg 2 gesnipperde sjalotjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 50 gram gesneden sperzieboontjes, 1 in blokjes gesneden aubergine en 2 gesneden rode paprika’s toe. Roerbak een minuut of 10. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 zakje tandooripaste en 150 ml water toe.Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen op laag vuur. Haal de pan van het vuur en roer er nog 50 ml magere yoghurt door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top