Streat Foodcourt Padualaan Utrecht

Streat Foodcourt Padualaan Utrecht

Streat op Foodcourt Padualaan Utrecht kipburger
Vandaag heb ik mijn lunchtrommel laten zijn voor wat het is en ben ik met een collega naar het foodcourt gegaan op de Padualaan op de Uithof. Daar heb je keuze uit drie verschillende eettentjes. Ik koos daar voor Streat. Hier kan je burgers en frieten halen.

Eigenlijk wilde ik bij Streat de classic burger nemen, maar die waren helaas al op. Het werd dan maar de kipburger met extra bacon en kaas. De burgers werden gegrild op een Big Green Egg. Het broodje is een brioche broodje. De burger was lekker, eens wat anders dan de boterhammen!

Streat
Padualaan 101
3584 CH Utrecht

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top