Wraps met Courgette en Paprika

Wraps met Courgette en Paprika

Wraps met Courgette en Paprika
Ingrediënten: 1 uien, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 paprika, chilisaus, tomatenketchup, ketjap manis, 6 tortilla wraps,

Aantal personen: 3

Bak in hete boter 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak een paar minuten. Voeg een scheutje chilisaus, een scheutje tomatenketchup en een beetje ketjap manis toe. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper. Warm goed door. Verwarm 6 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het courgette-gehaktmengsel. Vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Steek eventueel vast met een satéprikker. Eet smakelijk!

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top