Tuincafé Botanica Utrecht

Tuincafé Botanica Utrecht

Tuincafé Botanica Utrecht
Vandaag ben ik met mijn vader naar de Botanische Tuinen in Utrecht gegaan. Best gek hoor om op je vrije dag zo’n beetje dezelfde reis te maken als op werkdagen. Zelf was ik al wel eens in de Botanische Tuinen geweest, maar had nog lang niet alles gezien. Mijn vader was er nog nooit geweest en vond het een geweldig mooie tuin.

Omdat we er rond lunchtijd waren hebben we bij Tuincafé Botanica op het terras geluncht. Beide hadden we een tosti. Ik een tosti met ham, kaas en salami en mijn vader een tosti ham kaas.

Tuincafé Botanica
Budapestlaan 17
3584 CD Utrecht

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top