Lunchen bij Tr3s Veenendaal

Lunchen bij Tr3s Veenendaal

Lunchen bij Tr3s Veenendaal Huisgemaakte gehaktballetjes in jus en kipsaté met gebakken uitjes
Vandaag is het vaderdag. Britt verraste Michel met een vaderdagslunch bij Tr3s in Veenendaal. Hier hebben we geluncht met allerlei kleine gerechtjes. Wat kwam er allemaal op tafel? Huisgemaakte gehaktballetjes in jus en kipsaté met gebakken uitjes.

Lunchen bij Tr3s Veenendaal classic burger met cheddar en ketchup en een smokey kipburger
Verder ook een classic burger met cheddar en ketchup en een smokey kipburger.

Lunchen bij Tr3s Veenendaal salade met pikante kip, nacho snippers en chili dressing, broodjes met carpaccio met parmezaan en truffelmayonaise en broodjes zalmtartaar met rode ui en wasabi mayonaise.
Op de derde plank met kleine gerechtjes die gebracht werd stond een salade met pikante kip, nacho snippers en chili dressing, broodjes met carpaccio met parmezaan en truffelmayonaise en broodjes zalmtartaar met rode ui en wasabi mayonaise.

Lunchen bij Tr3s Veenendaal appelcrumble met vanilleroom Tony's Chocolonely brownie met chocosaus
Als afsluiter van de lunch hebben we ook nog kleine desserts genomen. Dat was voor mij en Michel de Tony’s Chocolonely brownie met chocosaus en voor Britt de appelcrumble met vanilleroom.

Alledrie hebben we lekker gegeten, alleen de bediening was nog steeds traag en had niet in de gaten wanneer iets op was of wanneer we iets wilden bestellen. Het is toch een beetje gek als je als gast naar de bediening moet lopen om te vragen of ze iets willen opnemen en daarna duurt het ook nog een tijdje voor het uit de keuken komt. Jammer, want het is een leuk concept, het restaurant is gezellig en het eten lekker.

Tr3s
J.G. Sandbrinkstraat 5
3901 EW Veenendaal

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top