Tacogehaktballetjes in Tomatensaus met Bonen uit de Airfryer

Tacogehaktballetjes in Tomatensaus met Bonen uit de Airfryer

Tacogehaktballetjes in Tomatensaus met Bonen uit de Airfryer
Bij Jumbo had ik de vlees-ovenschotels nooit gezien, tot gisteren. Ik zag dit ovenschoteltje met gehaktballetjes in tomatensaus met bonen en cheddar cheese. Perfect voor vandaag, snel klaar. Deze schotels gaan namelijk met een beetje beleid zo in de Airfryer. Deze schotel heb ik 12 minuten op 185 graden in de Airfryer gedaan. De schotel an sich was wel wat aan de zoute kant. De tomatensaus was nogal geconcentreerd. Waarschijnlijk had ik er meer water bij moeten doen.

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top