Snacks van Pinokkio Veenendaal

Snacks van Pinokkio Veenendaal

Snacks van Pinokkio Veenendaal kroket frikandel speciaal berehap
Vandaag had ik een dag buiten de deur in Amersfoort en wist niet precies hoe laat ik thuis zou zijn. Michel moest naar Friesland en zou pas na het avondeten thuiskomen en Britt ging na haar werk weer naar Amersfoort. Ik moest dus alleen eten. Alleen wat. Van de bushalte naar huis in Veenendaal kom ik gewoon vier snackbars tegen. Best veel. Langs Pinokkio ben ik in ieder geval heel wat gefietst, alleen nooit wat gegeten. Dat terwijl Pinokkio in mijn woonwijk ligt. Vandaag dus de eerste keer.

Ik nam er een frikandel speciaal, een berehap met pindasaus en een kroket. Geen friet, want zo heel erg dol ben ik daar nu ook weer niet op. Oordeel, prima zoals het hoort bij snackbar, alleen de pindasaus was best pittig. Ga ik er voor omrijden, nee niet echt, daarvoor was het niet echt uitblinkend.

Snackbar Pinokkio
Zandstraat 86 A
3905 ED Veenendaal

(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top