Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal

Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal

Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal
Vandaag was de laatste dag van het congres. Weer een dag luisteren, kijken, netwerken. Gelukkig wel met een goed ontbijt en een lunch. Met collega D. kon ik mee naar Utrecht rijden. Fijn en zo leerde ik haar (en zij mij) weer van een andere kant kennen. In Utrecht had ik precies twee minuten over op het perron voor mijn trein richting Veenendaal. In ieder geval na die drukke twee dagen had ik weinig zin om te koken. Michel stelde voor om wat te bestellen. Voor mij werd het een pasta en voor hem een pizza.

Michel koos voor de pizza four seasons. Deze pizza was belegd met ham, salami, paprika, champignons en mozzarella. Hij vond het weer ouderwets lekker.

Pizza & Pasta van Da Asporto Veenendaal
Zelf koos ik voor de pasta creamy pollo met spaghetti. Alleen zoals je al ziet op de foto is dit geen spaghetti maar penne. Maakt niet uit, penne is ook lekker en misschien wel lekkerder omdat de room echt aan de penne blijft plakken. De pasta creamy pollo is een pasta met room, kip, ui en champignons. Simpel, maar lekker en dat is het belangrijkste toch?

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top