Foodfestival bij Congress in NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout

Foodfestival bij Congress in NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout

Foodfestival bij Congress in NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout hamburger, kipsaté
Het is al weer zes jaar geleden dat ik naar dit congres ben geweest. In die zes jaar tijd is er wel wat veranderd qua diner dan. Er was op het buiten terrein van NH Leeuwenhorst een mini-foodfestival georganiseerd. Er waren allerlei foodtrucks en kraampjes met allerlei lekkers. Trek had ik wel na een lange dag congres en een strandwandeling in Noordwijk.

Zelf heb ik een hamburger van de barbecue genomen, die je zelf mocht bouwen. Broodje pakken, sla, tomaat, augurk, saus en natuurlijk de hamburger. Ook van de barbecue kipsaté. Je kon daar pindasaus, bosuitjes en gefruite uitjes bij pakken maar ook atjar en kering ketang.

Foodfestival bij Congress in NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout patat
Verder werd er regelmatig patat geserveerd. Fijn als je in een lange rij staat te wachten voor de barbecue.

Foodfestival bij Congress in NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout sushi
Sushi werd ook uitgedeeld. Ook altijd lekker. Verder kon je ook beef eten, taco’s bouwen en falafel halen. In ieder geval was de opzet erg leuk. Alleen het weer was jammer genoeg wat omgeslagen. In het midden van het land scheen de zon en was het warm, maar in Noordwijkerhout was het opeens heel snel betrokken en afgekoeld. Maar ach er was ook een grote vuurschaal.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top