Turkse Wraps met Kipsaté


Maandag waren we in Dordrecht bij Turkse bakker Avrasaya waar we naast broodjes ook nog Turkse wraps of onbelegde Turkse pizza’s meenamen. Altijd lekker dachten we, even in de vriezer en we zien wel wanneer we het eten. Dat bleek vandaag al te zijn. Eens wat anders dan met tortilla wraps.

Ingrediënten: 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels barbecuesaus, 2 kipfilets, 1 ui, 250 gram champignons, pindasaus, 5 Turkse wraps, sla, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Maak een marinade van 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus en 2 eetlepels barbecuesaus. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets. Laat de kipfilet even in de koelkast marineren.

Bak in hete olie de gemarineerde kip tot het gaar is. Voeg 1 gesnipperde ui en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Verwarm ondertussen de pindasaus (Michel maakte het zelf).

Beleg de Turkse wraps met sla, de kipsaté, pindasaus en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.