Toko Y-Von – Dordrecht

Toko Y-Von – Dordrecht

Toko Y-Von – Dordrecht
Vandaag eindigen waar we onze vakantie mee zijn begonnen: Toko Y-Von. Eerst zijn we naar het historisch centrum van Dordrecht gegaan. Daar hebben we gewandeld door de langste winkelstraat en hebben we taart gegeten bij Jongepier. Daarna weer terug naar huis, maar eerst nog Indonesisch halen bij Toko Y-Von dus.

We hebben een nasi goreng rames en een bami goreng rames meegenomen. Uiteraard hebben we dat gedeeld. Erbij verschillende soorten rundvlees en verschillende soorten groenten. Ook dit was weer anders dan andere Indo’s. Dit was meer zoals ik de eerste keer Indonesisch heb geproefd, in Vaals. Pittig. In ieder geval was het lekker!

Toko Y-Von
Admiraalsplein 7
3317 BA Dordrecht

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top