Toko Y-Von – Dordrecht

Toko Y-Von – Dordrecht

Toko Y-Von Dordrecht nasi goreng rames en bami goreng rames
Vandaag eindigen waar we onze vakantie mee zijn begonnen: Toko Y-Von. Eerst zijn we naar het historisch centrum van Dordrecht gegaan. Daar hebben we gewandeld door de langste winkelstraat en hebben we taart gegeten bij Jongepier. Daarna weer terug naar huis, maar eerst nog Indonesisch halen bij Toko Y-Von dus.

We hebben een nasi goreng rames en een bami goreng rames meegenomen. Uiteraard hebben we dat gedeeld. Erbij verschillende soorten rundvlees en verschillende soorten groenten. Ook dit was weer anders dan andere Indo’s. Dit was meer zoals ik de eerste keer Indonesisch heb geproefd, in Vaals. Pittig. In ieder geval was het lekker!

Toko Y-Von
Admiraalsplein 7
3317 BA Dordrecht

(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top