Appeltaart bij Jongepier in Dordrecht

Appeltaart bij Jongepier in Dordrecht

Appeltaart bij Jongepier in Dordrecht
Onze laatste dag van een weekendje weg in Dordrecht. Vandaag zijn we Dordrecht zelf in geweest. We wisten dat daar een restaurant met de naam Jongepier was. Daar wilden we echt eens heen, Michel heet namelijk ook Jongepier. Omdat het nog wat vroeg was voor lunch hebben we er koffie, thee en gebak genomen.

Beide hadden we appeltaart met slagroom. Dat was eigenlijk ook de enige keus die er was. Michel nam er ook nog een koffie “Jongepier” bij. Dit is een gewone koffie met erbij een glaasje koffielikeur met een toefje slagroom.

De Jongepieren zijn al lang geen eigenaren meer van dit restaurant, er zit een andere uitbater in. Was wel grappig geweest als er nog een Jongepier eigenaar zou zijn. De appeltaart was lekker, maar voor de rest niet zo bijzonder. Leuk om er eens geweest te zijn.

Eetcafé Jongepier
Groothoofd 8
3311 AG Dordrecht

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top