Huiscafé Biestro Biesboschcentrum Dordrecht

Huiscafé Biestro Biesboschcentrum Dordrecht

Biestro Biesboschcentrum Dordrecht
We hadden vandaag natuurlijk kunnen gaan shoppen in het historische centrum van Dordrecht. Dat stond sowieso op het lijstje om te doen, maar het werd een bezoekje aan de Hollandse Biesbos. Zowel Michel als ik waren er beide nog nooit geweest. Schandalig, je leerde er wel over op school, maar nog nooit gezien. De Biesbosch hoor je natuurlijk via een boot te ontdekken, alleen was de eerst beschikbare plek op de boot pas om half twee en we waren er om elf uur.

Eerst een rondwandeling en daarna op het terras van het huiscafé Biestro wat drinken en eten. Dat werd dus gewoon een ham-kaas tosti. Lekker. Daarna was het zo tijd om op de boot te stappen en de Hollandse Biesbosch vanaf het water te ontdekken in zo’n anderhalf uur. Heerlijk met dit zonnige weer.

Biesboschcentrum Dordrecht
Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top