Pizza met Barbecuesaus, Kip en Mais

Pizza met Barbecuesaus, Kip en Mais

Pizza met Barbecuesaus, Kip en Mais
Ken je dat, zonder boodschappenlijstje boodschappen gaan doen en dan de helft vergeten? Zo’n dag had ik vandaag. Voor deze pizza ben ik in drie verschillende supermarken geweest. Bij Jumbo kocht ik de pizzabodem en rucola. Bij Boni de mozzarella en bij Hoogvliet de mais en het belangrijkste de kipsticks. De rest van de ingrediënten had ik gelukkig nog op voorraad. Soms heb je van die dagen …

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 1 klein blikje mais, 1 pak kipsticks, 1 pizzabodem, barbecuesaus, mozzarella, rucola

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje mais toe en 1 pak kipsticks (wat kleiner gesneden). Bak kort mee. Laat het afkoelen. Leg het pizzadeeg met bakpapier op een bakplaat. Verdeel er barbecuesaus over. Verdeel vervolgens de groenten en kip er over. Verdeel als laatste de mozzarella over de pizza. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de pizza met rucola. Eet smakelijk!

Rucola staat niet op de foto, daar dacht ik pas later aan. Het is zo’n dag.

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top