Salade met Gerookte Kip

Salade met Gerookte Kip

Salade met Gerookte Kip
Code oranje vandaag. Ik vertrouwde het niet echt met het openbaar vervoer en ben eerder naar huis gegaan om daar verder te werken. Ik bleek een goed voorgevoel te hebben. Net nadat ik thuis was begon het te hagelen en niet veel later keihard te regenen. Zo hard dat we lekkage hadden en de achtertuin blank stond. Handdoeken neerleggen en tussen een bui door proberen zoveel mogelijk water wegvegen.

Voor ‘s avonds had ik gisteren al wat gehaald. Simpel een salade, omdat het vandaag ook warm zou zijn. De salade was met ijsbergsla, gerookte kip, gekookte farfalle pasta, tomaatjes en komkommersalade. Heerlijk na zo’n hectische middag met veel water.

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top