Macaroni van Vroeger

Macaroni van Vroeger

Macaroni van Vroeger
Michel had zin in macaroni, gewoon makkelijke. Nu maakte mijn moeder het vroeger eerst met smac, tomatenpuree en gefruite uitje. Later maakte ze het met gehakt, macaroni-groentepakket en een pakje Honig saus. Die laatste variant leek me wel lekker om weer eens te maken.

Ingrediënten: macaroni, 200 gram gehakt, 600 gram Italiaanse groenten, 500 ml water, 1 pakje Honig mix voor Italiaanse saus,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 200 gram gehakt bruin en rul. Voeg 600 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak een minuut of 10 mee. Voeg vervolgens 500 ml water en het zakje Italiaanse saus toe. Roer goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk.

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top