Kip Curry

Kip Curry

Kip Curry
IngrediĆ«nten: 1 kipfilet, 1 theelepel ketoembar, 2 uien, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1 eetlepel Patak’s mild curry slice paste, 2 laurierblaadjes, 1 blikje tomatenpuree, 5 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 400 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel ketoembar tot de kip bruin is. Voeg vervolgens 2 gesnipperde uien toe met 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1 eetlepel milde curry paste, 2 laurierblaadjes en 1 blikje tomatenpuree. Roerbak tot de uien zacht zijn. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes en 400 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook, laat de saus in een minuut of 10 indikken. Serveer met papadums en naanbrood. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top