Kip Curry

Kip Curry
Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 theelepel ketoembar, 2 uien, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1 eetlepel Patak’s mild curry slice paste, 2 laurierblaadjes, 1 blikje tomatenpuree, 5 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 400 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel ketoembar tot de kip bruin is. Voeg vervolgens 2 gesnipperde uien toe met 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1 eetlepel milde curry paste, 2 laurierblaadjes en 1 blikje tomatenpuree. Roerbak tot de uien zacht zijn. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes en 400 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook, laat de saus in een minuut of 10 indikken. Serveer met papadums en naanbrood. Eet smakelijk!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.