De Tostibar Arnhem

De Tostibar Arnhem

De Tostibar Arnhem
Vandaag shoppen in Arnhem. Dat was voor Michel en mij al weer een tijd geleden. Na de hoofdwinkelstraat slingeren we altijd terug door wat kleinere straatjes. Zo kwamen we ook langs de Tostibar. Het was twaalf uur en er was genoeg plek nog, even later was het al helemaal volzet. Bij een tostibar eet je natuurlijk tosti’s. Ik koos voor de tosti special ‘Haute de Beef’. Het brood is Belgisch Florian brood. Dit dik gesneden brood is belegd met boeren-truffelkaas, Gasconne rosbief, uiencompote, gedroogde tomaatjes, pousse de blette sla en truffel mayonaise. Super lekker.

De Tostibar Arnhem Het Amsterdammertje
Michel koos voor Het Amsterdammertje. Dit was dik wit brood met een Hollands balletje gehakt, Old Amsterdam kaas, Amsterdamse augurken, grove mosterd en uiencompote. Ook deze tosti was erg lekker volgens Michel.

Beide hebben we heerlijk gegeten en genoten van de lekkere, verse smoothies. Leuk lunchadres weer in Arnhem!

De Tostibar
Koningstraat 69a
6811 DJ Arnhem

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top