Zwitserse Geschnetzeltes

Zwitserse Geschnetzeltes


Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, bloem, 1 ui, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, scheutje witte wijn, 100 ml kookroom, peterselie,

Aantal personen: 2

Snijd 2 schnitzels in stukjes. Bestrooi met zout, peper en bloem. Bak de schnitzels in hete boter bruin. Haal uit de pan. Houdt de schnitzels even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg dan geleidelijk al roerende een scheutje witte wijn toe en vervolgens 100 ml kookroom toe. Blijf goed roeren. Voeg eventueel meer kookroom toe als de saus te dik blijft. Voeg nog een beetje peterselie aan de saus toe en doe de schnitzels terug in de pan. Warm het geheel nog even door. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top