Toko Ping Doorn

Toko Ping Doorn

Toko Ping Doorn
Doorn heeft sinds begin dit jaar ook een eigen toko, alleen was ik er nog niet geweest. Toko Ping ging namelijk pas later in de middag open, dan was ik al lang en breed weer in Veenendaal. Sinds april zijn de openingstijden aangepast en is Toko Ping al om 12:00 open. In ieder geval was ik vandaag in Doorn en kon ik eens langs Toko Ping. Ik bestelde daar drie verschillende maaltijden, die we met zijn drie├źn gedeeld hebben. Zo hebben we alles kunnen proeven, heerlijk! Wat stond er op onze mini rijsttafel?

De basis was nasi goreng, bami en fijne mie. De groentesoorten die ik had gekozen waren sambal goreng boontjes en sajoer lodeh. Het vlees was ayam thais pinda (kipfilet in licht pikante pindasaus), ayam kerry (kipfilet in kerriesaus), babi ketjap (varkensvlees in milde ketjapsaus) en daging smoor (rundvlees in ketjap saus).

Alledrie vonden we het erg lekker, Toko Ping is een aanrader! We hebben er weer een goed adresje bij om Indonesische maaltijden te halen.

Toko Ping
Kampweg 75
3941 HE Doorn

0
(506 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top