Broodje Vegetarische Hamburger

Broodje Vegetarische Hamburger

Broodje Vegetarische Hamburger
Vandaag kon het of laat worden of vroeg worden voor mij qua thuiskomen. Ik had namelijk een training. Het middaggedeelte ging snel en ik was vroeg thuis. Ik had bedacht om met dit warme weer shaslicks met friet en salade te gaan eten. Helaas, zowel bij de Albert Heijn als bij de Jumbo was het vak waar het barbecuevlees ligt al leeg. Thuis had ik nog Italiaanse bollen liggen om af te bakken, dus dan maar hamburgers. Het werden de hamburgers van de Vegetarische slager. Mijn burger had deze keer eens een keer geen cheddar cheese en in plaats van curry en mayonaise had ik deze keer truffelmayonaise. Lekker!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top