Mexicaans Schoteltje met Bugles

Mexicaans Schoteltje met Bugles

Mexicaans Schoteltje met Bugles
Ingrediënten: 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 blik Bonduelle maçedoine mix, 1 klein blikje mais, 1 blik tomaatblokjes, scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus, scheutje ketjap manis, 1 zak Bugles chips,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 1 blik maçedoine mix, 1 blikje maïs en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met een scheutje tomatenketchup, een scheutje chilisaus en een scheutje ketjap manis. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Voeg vervolgens 1/2 zak Bugles toe. Laat de bugles al roerende zacht worden zodat de saus bindt. Serveer met de rest van de Bugles. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top