Salade met Speklapje en Gebakken Aardappelschijfjes

Salade met Speklapje en Gebakken Aardappelschijfjes

Salade met Speklapje en Gebakken Aardappelschijfjes
Vandaag was een vreemde dag. Vanwege de ov-staking moest ik thuis werken. Best gek om dan aan een eettafel te zitten in plaats van een bureau. Voordeel was dat ik geen reistijd kwijt was. Dan houd je toch wel meer tijd over om te koken. Dat is zo, alleen gebrek aan inspiratie voor het boodschappen lijstje. Last-minute ben ik naar de supermarkt gegaan voor een salade met een prei-wortelsalade, speklapjes en aardappelschijfjes te halen. Prima eigenlijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top