Stoofvlees met Courgette en Champignons

Stoofvlees met Courgette en Champignons

Stoofvlees met Courgette en Champignons
Ingrediƫnten: 400 gram rundvlees, 1/2 zakje rundvleeskruiden, 2 uien, 1/2 courgette, 125 gram champignons,

Aantal personen: 2

Snijd 400 gram rundvlees in blokjes. Wrijf in met rundvleeskruiden. Bak het rundvlees bruin in hete boter. Voeg 2 gesnipperde uien toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Zet de pan op een laag vuurtje. Laat nog zeker 2 uur zachtjes pruttelen met de deksel op de pan. Roer regelmatig door. Voeg eventueel wat water toe wanneer het te droog wordt. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top