Wraps met Courgette, Paprika en Gehakt

Wraps met Courgette, Paprika en Gehakt

Wraps met Courgette, Paprika en Gehakt
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 groene paprika, 1 courgette, 100 ml water, 1 zakje tacokruiden, 6 tortilla wraps,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 gesneden paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 gesneden courgette toe. Bak tot de courgette en paprika zacht zijn. Voeg 100 ml water en 1 zakje tacokruiden toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met de groente en gehakt. Eet smakelijk!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top