Boboti

Boboti

Boboti
Ingrediënten: 350 gram sperziebonen, 300 gram gehakt, 1 pak Knorr wereldgerechten ovenschotel boboti, 300 ml water, 125 ml crème fraîche, 1 groene appel,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook 350 gram sperziebonen 5 minuten in kokend water. Bak 300 gram gehakt bruin en rul. Voeg de kruidenmix uit het pak en de gekookte sperziebonen toe. Bak een minuut of 3 mee. Voeg vervolgens 300 ml water, de sausmix uit het pak en 125 ml crème fraîche toe. Roer goed door. Voeg 1 in blokjes gesneden groene appel toe. Breng kort aan de kook. Schep het geheel in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Kook ondertussen de rijst met rozijntjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de boboti met de rijst. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top