Vegetarische Notenballetjes in Luikse Saus

Vegetarische Notenballetjes in Luikse Saus

Vegetarische Notenballetjes in Luikse Saus
Ingrediënten: 1 pak Jumbo vegetarische notenballetjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, water, 1 eetlepel appelstroop, zilveruitjes,

Aantal personen: 2

Bak de vegetarische notenballetjes in hete boter of in de Airfryer. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak ook kort mee. Voeg geleidelijk wat water toe, net zoveel tot je de gewenste dikte saus hebt. Voeg 1 eetlepel appelstroop. Laat de appelstroop smelten. Voeg nog een paar zilveruitjes toe. Warm het even door. Serveer de Luikse saus met de notenballetjes. Eet smakelijk!

0
(138 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top