Woody’s House – Steenwijk

Woody’s House – Steenwijk

Woody’s House – Steenwijk
Vandaag zijn we weer richting Friesland geweest op ziekenbezoek. Na het ziekenbezoek zijn we nog gaan winkelen in Steenwijk. Na het winkelen zijn we op zoek gegaan naar een leuke plek om te eten. Eén restaurant was nog dicht, dus had Michel even via Tripadvisor gezocht wat een goed restaurant was in Steenwijk. Dat was met stip op één Woody’s House. Daar zijn we heengegaan. We hadden geluk want we konden nog net een tafeltje bemachtigen. Fijn! We hebben geen voorgerechten genomen, maar zijn gestart met een broodplankje. Daarna kwamen de hoofdgerechten en bijgerechten en alles was me toch een partij lekker.

Ik had gekozen voor de Jack Steak. Dit is een tournedos met saus op basis van Jack Daniels, ui, spekjes, paprika en champignons. De tournedos was medium gebakken en zo botermals. Heerlijk.

Woody's House Steenwijk Moose
Mieneke koos voor de Moose en kreeg eerst een leeg bord met een streep saus. Even later kreeg ze het gerecht apart geserveerd in een pannetje. Moose zijn anders dan de naam zou vermoeden stukjes kipfilet in zachte roomsaus met knoflook en paddenstoelen. Het werd geserveerd in Woody’s pannetje. Dit was ook erg lekker.

Woody's House Steenwijk Alberta
Michel koos na lang wikken en wegen voor de Alberta. Alberta is varkenshaas met een saus op basis van paprika, ui, spek en champignons. Ook dit was superlekker.

Woody's House Steenwijk Mountain Joy
Na alle lekkere hoofdgerechten hadden Michel en ik nog wel een klein plekje voor een dessert. Terwijl Mieneke voor een decafé koffie als dessert welke geserveerd werd met een kleine chocolademuffin. Ik koos als dessert de Mountain Joy. Dit zijn drie bolletjes roomijs met Belgische warme chocoladesaus en echte slagroom.

Woody's House Steenwijk Black & White
Michel nam de Black & White met alles er op en er aan. Dit is een warme Woody’s pure brownie met vanille-ijs en echte slagroom.

De reacties op Tripadvisor waren lovend en dat waren wij zeker ook na al het lekkers. Mals vlees, prima desserts. Ik ben nu eigenlijk nog wel benieuwd naar de vegetarische gerechten van de kaart. Die zagen er ook wel heel lekker uit. Misschien voor een volgende keer?

Woody’s House
Scholestraat 10
8331 HS Steenwijk

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top