Tapas eten bij Tr3s Veenendaal

Tapas eten bij Tr3s Veenendaal

Tapas eten bij Tr3s Tres Veenendaal zalmtartaar wrap beenham
Eigenlijk wilden we bij de overburen eten van Tr3s, maar daar hadden we niet gereserveerd. Omdat ze daar een nieuwe kaart hadden wilden ze niet zoveel gasten ontvangen. Oké, dan niet. Britt en ik hadden al eerder bij Tr3s geluncht, dus nu ben ik met Michel hier bij Tr3s tapas gaan eten. Het was een goede keuze!

Per ronde mocht je drie gerechtjes bestellen van de kaart waarvan 1 een dessert gerechtje mocht zijn. Ik begon eerst met zalmtartaar met rode ui en wasabi mayo. Michel had een wrap met beenham en mosterddressing.

Tapas eten bij Tr3s Tres  Veenendaal runderstoofpotje, gewokte ossenhaaspuntjes
Vervolgens kreeg ik al snel het runderstoofpotje en gewokte ossenhaaspuntjes in ketjapsaus. Michel moest echter lang wachten. Bleek achteraf dat er wat was met de bon. Dit was snel opgelost.

Tapas eten bij Tr3s Tres Veenendaal kipburger, chorizokroketjes
Hij kreeg wat later de mini smokey kipburger en chorizokroketjes

Tapas eten bij Tr3s Tres Veenendaal spekkoek
Bij de tweede ronde bestelden we ook een dessertgerechtje. Beide kozen we voor spekkoek met kaneelijs.

Tapas eten bij Tr3s Tres  Veenendaal runderstoofpotje, gewokte ossenhaaspuntjes, kibbeling, varkensoester,
De warme gerechtjes van de tweede ronde waren voor Michel eigenlijk de kipsaté en gewokte ossenhaaspuntjes in ketjapsaus. Maar er kwam een runderstoofpotje op tafel. Hier hebben we wat van gezegd en al snel kregen we ook een schaaltje met kipsaté. Alleen staat deze niet op de foto. Het runderstoofpotje mochten we ook op eten. Zelf nam ik een special. Dit was nu kibbeling met remouladesaus. Mijn andere gerechtje was varkensoester omwikkeld met katenspek.

Tapas eten bij Tr3s Tres Veenendaal gehaktballetjes tomatensaus, kipreepjes, groentekroket
Bij de derde ronde koos ik nog maar een warme tapas en een dessert. Michel ging nog voor twee warme tapas en een dessert. Mijn tapas was gehaktballetjes in tomatensaus. Michel had pikante kipreepjes en groentekroketjes.

Tapas eten bij Tr3s tres Veenendaal dame blanche appelcrumble
En de afsluiter van de derde ronde. Ik had een dame blanche en Michel een appelcrumble met vanilleroom.

We hebben lekker gegeten en al ging het soms mis, het werd steeds snel opgelost. Toen we kwamen, we zijn nogal vroege eters, was het nog niet zo druk. Toen we weggingen zat het al goed vol en dat voor een gewone dinsdagavond. Kennelijk gingen meer mensen spontaan uiteten op dinsdagavond. In ieder geval het was lekker, gezellig en de tapas was goed.

Tr3s
J.G. Sandbrinkstraat 5
3901 EW Veenendaal

0
(114 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top