Flammküchen

Flammküchen

Flammküchen
In de koelkast had ik nog een bekertje crème fraîche staan wat snel op moest. Dat werd dus flammküchen maken. Jammer genoeg was er geen flammküchendeeg meer bij de Jumbo. Dan maar pizzadeeg wat ik wat dunner heb uitgerold. Ging ook prima.

Ingrediënten: pizzadeeg, 200 ml crème fraîche, plakjes ontbijtspek, 1 ui, peper, gemengde sla,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg dun uit en leg het op een bakplaat. Houdt het bakpapier er onder. Bestrijk het deeg met een laag crème fraîche. Beleg vervolgens met fijn gesneden plakjes ontbijtspek en 1 in dunne ringen gesneden ui. Bestrooi vervolgens met zwarte peper. Zet de ovenplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op je bord wat gemengde salade over de flammküchen. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top